gregoryan2001
16.11.2021 11:37

Проект. На тему. Тасмания. 7 класс. По-английски.10 простых предложений .

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
fZeo0z
14.12.2020 07:04
Hog-breeding is (pres simp) an important branch of animal husbandry. Hogs produce (pres simp) meat (pork), fat (lard) and skin. They grow (pres simp) and develop (pres simp) more rapidly than any other class of farm animals. The best pork breeds produce (pres simp) meat at 4 to 5 months. That is (pres simp) why during a year one may (pres simp) fatten two generations of hogs. The male pig is called (pres simp pass) a hog, the female pig is (pres simp) a sow, and the small piglets are often called (pres simp pass) just pigs. A sow usually produces (pres simp) from 6 to 12 piglets at a litter. The fattening of pigs usually begins (pres simp) from an early stage of growth. Hogs are (pres simp) the most efficient converters of feed into meat among farm animals. It takes (pres simp) about 3,5 pounds of feed to 1 pound of gain. There are (pres simp) about 700 million heads of swine in the world with more than 40%
in China alone. Many nutritious products are made (pres simp pass) from pork - bacon, ham, sausages, canned pork and so on. Hog skins are used (pres simp pass) for producing leather. There are (pres simp) a number of pure breeds of pigs such as Black Breed, White Breed
and others. The hog fits (pres simp) especially well on dairy farms where there is (pres simp) plenty of  milk, butter milk and whey. Dairy by-products, small potatoes and many other household wastes...
0,0(0 оценок)
Ответ:
lera0078
16.04.2021 16:53
Skills Time! Lesson Five
Reading
Order the letters and write the words.

1. Fireworks burst above the stadium. (rusbt)
Solution: The correct word is "burst" because it matches the given letters (rusbt) and makes sense in the given context. Fireworks burst above the stadium.

2. The cymbals are like two metal plates. (y cmisab)
Solution: The correct word is "cymbals" because it matches the given letters (y cmisab) and makes sense in the given context. Cymbals are like two metal plates.

3. When the school concert finishes, we pack our instruments. (up capk)
Solution: The correct word is "pack" because it matches the given letters (up capk) and makes sense in the given context. When the school concert finishes, we pack our instruments.

4. The lights shine on the stage when the band is playing. (enhis)
Solution: The correct word is "shine" because it matches the given letters (enhis) and makes sense in the given context. The lights shine on the stage when the band is playing.

5. The people in the orchestra play lots of instruments. (rastorhce)
Solution: The correct word is "orchestra" because it matches the given letters (rastorhce) and makes sense in the given context. The people in the orchestra play lots of instruments.

6. Jim went to a pop concert. It was a treat after passing his exams. (artet)
Solution: The correct word is "treat" because it matches the given letters (artet) and makes sense in the given context. Jim went to a pop concert. It was a treat after passing his exams.

7. After each piece, the audience clapped. (epiec)
Solution: The correct word is "piece" because it matches the given letters (epiec) and makes sense in the given context. After each piece, the audience clapped.

I hope this helps! Let me know if you have any other questions.
0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота