Ommttika
12.05.2023 01:39

очень легкое мне сделать транскрипцию и перевод очень легкое задание. просто у меня нет времени.​


очень легкое мне сделать транскрипцию и перевод очень легкое задание. просто у меня нет времени.​

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Ответ:
Shafner777
05.03.2022 06:08
One day a fisherman on the aral sea sailed home after a day's work.it was  rain and he did  not have a very good day and did  not catch  very many fish.suddenly he heard a strange noise.a cow flew  towards his boat! the cow hit the boat and nearly destroyed  it.when the fishermen got back  home people did  not believe  his story.then some time later the usa air force has  showed that the fishermen has told  the truth.while one of their transport planes flew over the aral sea a cow on the plane have gone    mad and the pilot   has  throwed it out the sea.
0,0(0 оценок)
Ответ:
098473
25.05.2021 14:47

1. How old was a German girl? (ответ: The girl was seventeen-year-old )

2. Who was she travelling with? (ответ: she was travelling with her mother)

3. Where were they flying over? (ответ: They were flying over the rainforest of Peru)

4. Why the pilot lost his control of the plane? (ответ: suddenly because there was a storm and that's why the pilot lost his control of the plane)

5. What was happening after that when the plane blew up? (ответ: слишком много писать:/

6. What was she broking after woke up? (ответ: She had broken shoulder bone and cuts on her leg)

7. Where did she come? (ответ: She came to river)

Объяснение:

,_,

хех,_,

правильный ответ

можно лучший?

0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота