настя123настя1
10.12.2022 22:02

LISTENING Task 1. Listen to Arnold asking Clare about her job and fill out the table below.
Name:
Clare
Job:
1)
Work starts: 2)
Working days: Wednesday to 3)
Qualities: Hardworking, 4)
& enthusiastic

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
Элечка5556
10.07.2022 23:27

Advantages: They are a safe way to spend your time.

Examples: If you are at home with your friends, your parents know where you are.

Disadvantages: Some games are very violent.

Games can distract you from other things.

Examples: They could change your personality or even encourage you to commit crimes.

You may fall behind with your homework.

2. 1. List points: Firstly, also.

2. Give examples: For example, for instance.

3. Introduce the opposite opinion: On the other hand, however.

4. Introduce a conclusion: All in all.

0,0(0 оценок)
Ответ:
lera0078
16.04.2021 16:53
Skills Time! Lesson Five
Reading
Order the letters and write the words.

1. Fireworks burst above the stadium. (rusbt)
Solution: The correct word is "burst" because it matches the given letters (rusbt) and makes sense in the given context. Fireworks burst above the stadium.

2. The cymbals are like two metal plates. (y cmisab)
Solution: The correct word is "cymbals" because it matches the given letters (y cmisab) and makes sense in the given context. Cymbals are like two metal plates.

3. When the school concert finishes, we pack our instruments. (up capk)
Solution: The correct word is "pack" because it matches the given letters (up capk) and makes sense in the given context. When the school concert finishes, we pack our instruments.

4. The lights shine on the stage when the band is playing. (enhis)
Solution: The correct word is "shine" because it matches the given letters (enhis) and makes sense in the given context. The lights shine on the stage when the band is playing.

5. The people in the orchestra play lots of instruments. (rastorhce)
Solution: The correct word is "orchestra" because it matches the given letters (rastorhce) and makes sense in the given context. The people in the orchestra play lots of instruments.

6. Jim went to a pop concert. It was a treat after passing his exams. (artet)
Solution: The correct word is "treat" because it matches the given letters (artet) and makes sense in the given context. Jim went to a pop concert. It was a treat after passing his exams.

7. After each piece, the audience clapped. (epiec)
Solution: The correct word is "piece" because it matches the given letters (epiec) and makes sense in the given context. After each piece, the audience clapped.

I hope this helps! Let me know if you have any other questions.
0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота