Anna170806
18.03.2022 01:00

не очень много Project 1 Helping hands
Make a list of people who need your help.
• Make a list of charity projects.
• Think of activities you will do to help those in need.
• Make a poster to illustrate your project.

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
barmeb11
02.06.2021 15:51

I was asked, what is it, the school of your dreams? I think it should be a lot of plants, the school itself is huge and vast building that will be going inside the locker room with lockers, in which you can put your stuff down the hallway to go dining and pantry, you yourself choose what you'll eat from the list. On the next floors there are offices, on the last floor there is a huge library with modern computers and old books, with a view of the school yard

Объяснение:

Меня спросили, какая она, школа твоей мечты? Мне кажется, что снаружи должно быть много растений, сама школа будет огромным и необъятным зданием, заходя внутрь будет раздевалке со шкафчиками, в которые можно положить свои вещи, далее по коридору будет идти столовая и буфет, в нем ты сам выбираешь, что ты будешь есть из предложенного. На следующих этажах идут кабинеты, на последнем этаже есть огромная библиотека с современными компьютерами и старинными книгами, с видом на школьный двор

0,0(0 оценок)
Ответ:
lera0078
16.04.2021 16:53
Skills Time! Lesson Five
Reading
Order the letters and write the words.

1. Fireworks burst above the stadium. (rusbt)
Solution: The correct word is "burst" because it matches the given letters (rusbt) and makes sense in the given context. Fireworks burst above the stadium.

2. The cymbals are like two metal plates. (y cmisab)
Solution: The correct word is "cymbals" because it matches the given letters (y cmisab) and makes sense in the given context. Cymbals are like two metal plates.

3. When the school concert finishes, we pack our instruments. (up capk)
Solution: The correct word is "pack" because it matches the given letters (up capk) and makes sense in the given context. When the school concert finishes, we pack our instruments.

4. The lights shine on the stage when the band is playing. (enhis)
Solution: The correct word is "shine" because it matches the given letters (enhis) and makes sense in the given context. The lights shine on the stage when the band is playing.

5. The people in the orchestra play lots of instruments. (rastorhce)
Solution: The correct word is "orchestra" because it matches the given letters (rastorhce) and makes sense in the given context. The people in the orchestra play lots of instruments.

6. Jim went to a pop concert. It was a treat after passing his exams. (artet)
Solution: The correct word is "treat" because it matches the given letters (artet) and makes sense in the given context. Jim went to a pop concert. It was a treat after passing his exams.

7. After each piece, the audience clapped. (epiec)
Solution: The correct word is "piece" because it matches the given letters (epiec) and makes sense in the given context. After each piece, the audience clapped.

I hope this helps! Let me know if you have any other questions.
0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота